Video

1. HD video snimanje, zašto?

Super kvaliteta za super kadrove

Gostima će se svidjeti. Uvijek je red pred našim selfie photo boothom, a nakon fotkanja ,gosti su uvijek nasmijani - toliko da se vraćaju iznova i iznova! "Photo booth je vrhunac večeri i svi su bili zaista zadovoljni fotografijama", rekla je jedna od mladenki. "Hvala vam što ste nam pomogli da se naša večer pamti!"

2. Naša snimateljska oprema

Imamo brdo toga za što više mogućnosti

Zašto gostima našeg vjenčanja ne bismo darovali uspomenu kakvu žele? Spontanost pred Selfie Photo Boothom je jednostavno nevjerojatna! Dokazano je da većina ljudi ima nelagodu pred nepoznatim fotografom. Stoga, Photo Booth je idealan da se opustiš i uživaš! Isprintane fotke zalijepi u album, napiši nešto i daruj mladencima nezaboravnu uspomenu!

3. Kako radimo?

Nismo naporni a imamo sve

Naš Selfie Photo Booth ima najkvalitetnije fotke zahvaljujući odličnoj opremi. Photo Booth je opremljen DSLR Booth softwareom, visokosposobnim računalom i studijskom rasvjetom. Isprintanu fotku 10x15cm dobijete za dvadesetak sekundi a možete birati koliko kopija želite. Veći format? Može! Fotka 15x20cm bit će lijepa uspomena u okviru Vašeg dnevnog boravka ili sobe…

Instagram